Shows


waarom?

We zijn in januari 2017 voor het eerst naar een show gegaan. gewoon om eens te kijken wat andere van onze Baileys vonden. We vielen gelijk goed in alle prijzen en dat beloofde wat voor de toekomst. Het was een hele leuke ervaring en Justin en ik hebben besloten om samen de shows te doen.

Hij vindt het net zo leuk als ik en samen is het heel gezellig. 

 

Met Baileys hebben we al verschillende shows bezocht en ook leuke prijzen gewonnen. We zijn super trots op hem. Hij doet het goed, blijft rustig en is lief voor iedereen. Ook onze dames gaan mee naar show. 
Resultaten en show foto's kun je op deze pagina vinden.
Op dit moment is Baileys Kampioen (Pr.)Show Houten 2017

29 januari 2017 onze eerst show. Gelukkig was Manon (fokker) ook aanwezig en zij heeft ons de hele dag geholpen en begeleidt. Wat komt er een hoop op je af als je voor de eerst keer gaat. Justin had zich opgeworpen als Steward. Ook hij was een ervaring rijker vond het super leuk! Hier behaalde Baileys zijn eerste CAP punt.

Resultaten show 29 januari 2017

  • CAP 


Show Sliedrecht

5 maart 2017 was de show in Sliedrecht. Justin wilde bij deze show graag bij mij blijven en kijken wat er allemaal met Baileys gebeurd tijdens zo'n dag. Dit was voor ons een hele bijzondere show. Baileys viel royaal in de prijzen en dat maakt je nog trotser. Best In Show was toch wel de kers op de taart. En dan sta je gewoon op het podium en maak je een foto met de beker.

showresultaten

  • 2e CAP punt
  • 5e plaats in de ringkeuring
  • BIS special Brits Kort/Langhaar

Show Mierlo

De tweede show. Deze was in Mierlo op 19 maart 2017.  Deze show werd georganiseerd door Limbra Cat Club, de vereniging waar ik ook lid van ben.


Resultaten show Baileys

3e CAP punt binnengehaald. Premior

 Show Rotterdam

2 april 2017 in Rotterdam. We beginnen de smaak te pakken te krijgen. Baileys vindt het allemaal prima. Gaat heerlijk liggen en laat het allemaal over zich heen komen. Ook Justin vindt dit gedeelte erg leuk en zal in de toekomst ook gaan showen met onze poes Happy. Dit was de laatste van de shows. In het najaar volgen weer nieuwe.

Show resultaten

  • 1e CAPIB punt
  • BIV Brits Langhaar Cinnamon


Show rotterdam

10 september 2017 de eerste show naar de zomerstop. Inmiddels is Dusado's Happy ook bij ons komen wonen en zullen we voor het eerst met twee katten naar show gaan. Baileys zal verder gaan met zijn CAPIB punten en Happy gaat meedoen in de kitten categorie 3-6 maanden. Justin is al aan het oefenen met vasthouden en het gaat steeds beter. 


Show resultaten Baileys


2e punt capib binnen


Show Resultaten Happy


Uitmuntend