Castraten

Ip. Tasty Baileys Kattenheuvel

Op 12 maart 2016 is Tasty Baileys Kattenheuvel geboren. Hij komt bij Cattery Kattenheuvel van Manon van den Heuvel.

Na het overlijden van Pablo wilde we eigenlijk heel graag een Chocolate kater. Die waren er wel maar niet in een langhaar. Via via kwam ik in contact met Manon. Zij had een nestje. We zijn gaan kijken, maar helaas bleek de Choco korthaar te zijn :(. De enige langhaar in het nest was Baileys, Cinnamon (kaneel) kleur. Ik was niet overtuigd, vond hem wel mooi, maar twijfelde. Eenmaal thuis keek ik naar de foto's die we gemaakt hadden en begon ik hem steeds mooier te vinden. We zijn nog een keer gaan kijken en toen waren we verkocht.

Op 25 juni 2017 is hij bij ons komen wonen. Het is een hele lieve kat, heel sociaal en kroelig, maar wil niet op schoot. Wij zijn Manon nog steeds dankbaar voor deze kanjer.

 

In januari 2017 zijn we voor het eerst met hem naar Show gegaan en inmiddels is hij Europees Kampioen (Ip International Premior). Meer info hierover staat onder show.

 

We hebben Baileys laten helpen omdat wij geen open kater in huis wilde. We genieten enorm van hem. Hij gaat mee op show en heeft al verschillende titels gewonnen.


BaileysGeboortedatum: 12 maart 2016

Naam: Tasty Baileys Kattenheuvel

Vader: Ch. PurringPoems Gino Blitz

Moeder: Starlicious Tigra

 

Premior

International Premior

 Krijalo's Pablo

Pablo was onze eerste Brits Langhaar in de kleur Chocolate. Ik wilde heel graag een choco kleur en een langhaar. Ik kwam op het ras Brits Langhaar uit. De kleur was niet zo heel makkelijk te krijgen en ik heb ook best veel moeten zoeken. Uiteindelijk kwam ik uit bij Cattery Krijalo uit Eibergen van Martine Hulscher. Na onze eerste kennismaking met Pablo was ik al verliefd en wilde ik hem meenemen. Helaas moesten wij nog even wachten. Pablo was een bijzondere kat, hij was onze Gay Kat. Hij vond alles spannend, maar niet bang maar zonder ons ging hij nergens heen. Dus als wij buiten in de tuin waren, kwam hij ook. Alleen zou hij dat niet gedaan hebben. Het was een goedzak die altijd bij je in de buurt was. Op 12 januari 2016 ben ik met hem naar de dierenarts gegaan, omdat ik vond dat het 'raar' deed. Hij was heel erg aan het mauwen en kreeg een dikke buik. Duidelijk niet zichzelf. Het was de verjaardag van mijn man, dus met het huis vol visite ging ik vlug naar het spreekuur. Wat ik daar te horen kreeg brengt me nog steeds in tranen als ik er over schrijf. "Het enige wat ik nog voor hem kan doen in euthanaseren" zei de dierenarts. Huh? hoezo? Er zat allemaal vocht in zijn buik en allerlei testen wezen uit dat hij FIP had.  Totaal verslagen heb ik hem meegenomen naar huis, zodat iedereen afscheid kon nemen. om 23 uur 's avonds ben ik met mijn twee oude zoons teruggegaan naar de dierenarts. Hij was zo ziek dat de verdoving al genoeg was om zijn laatste adem uit te blazen. Nog nooit heb ik me zo verslagen, ziek en verdrietig gevoeld. Wat een pijn om je huisdier te moeten verliezen. Hij zal door ons hele gezin nooit worden vergeten.Geboortedatum: 3 februari 2010

Naam: Krijalo's Pablo

Vader: b3's Il Divo

Moeder: Gemmy

Overleden: 12 januari 2016